Solarisfarm - farmacie online, medicamente naturiste
 
Autentificare   |    Client Nou   |    Cautare Avansata
Modalitati de plata

Alegeti modalitatea de plata convenabila dvs.

Magazinul online www.solarisfarm.ro va pune la dispozižie, la alegere mai multe metode pentru plata produsele comandate:

ATENTIE! - Achitati online sau prin banca numai dupa confirmarea telefonica a comenzii!

Daca alegeti efectuarea platii online prin card bancar, internet banking sau ordin de plata, va rugam sa verificati existenta produselor pe stoc. Confirmarea online sau telefonica este cea mai buna solutie pentru evitarea unor situatii nedorite.

a) numerar (cash) la livrarea produselor (ramburs) - puteti alege sa platiti in numerar la livrare; in acest caz, veti achita contravaloarea comenzii dvs. direct curierului; acesta va livreaza produsele si chitanta care constituie dovada platii.

b) online prin card bancar - pentru a plati prin card, trebuie sa aveti un card valid si sa introduceti datele care vi se cer in formularul de plata. Tranzactiile de plata online sunt asigurate prin serviciul de plati electronice MobilPay.
Solutia de plata online furnizata si securizata de MobilPay inclusiv prin platforma 3D-Secure, permite efectuarea platilor cu carduri de credit sau carduri de debit (inclusiv cardurile de salarii si pensii) VISAMastercard, atat pentru comenzi din tara, cat si din strainatate.
Nu se aplica niciun comision pentru tranzactiile online efectuate pe www.solarisfarm.ro.
Dupa efectuarea platii, veti primi un e-mail de confirmare.

         

                                                   

De retinut! MobilPay functioneaza pe sistemul autorizare-incasare. In momentul in care ati facut o comanda, banii vor fi blocati în contul dumneavoastra, iar atunci cand se face dovada primirii comenzii  (prin semnarea de primire a coletului), banii vor fi transferati din contul cardului dumneavoastra in contul nostru. In cazul in care expedierea produselor nu a fost facuta in timp util sau nu exista confirmarea de primire a coletului, suma va fi deblocata in maximum 30 de zile, conform legilor in vigoare. Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online prin  mobilpayTM, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru, Procesatorul Netopia - www.mobilpay.ro
      
c) online prin internet banking - daca aveti cont bancar si activat serviciul de internet banking, puteti achita online direct intr-unul dintre conturile firmei noastre.

d) ordin de plata - daca aveti cont bancar, puteti efectua plata cu OP (ordin de plata) de la orice sucursala bancara din tara.

e) depunere numerar (cash) in cont - daca nu aveti cont bancar, puteti efectua plata prin depunere in contul firmei de la orice sucursala bancara din tara.

f) mandat postal - platiti prin mandat postal de la orice oficiu postal din tara.

Daca doriti sa achitati comanda prin oricare din modalitatile c), d), e) sau f), respectiv prin internet banking, ordin de plata, depunere numerar in cont sau mandat postal, aveti la dispozitie urmatoarele date:

 BENEFICIAR:
 SOLARIS HEALTHCARE SRL
 CIF RO 25857447
 Bucuresti, sector 4

  Garanti Bank - IBAN: RO82 UGBI 0000 6220 0184 4RON

  Trezoreria Statului Sector 4 Bucuresti
  RO26TREZ7045069XXX008858

Dupa ce ati efectuat plata, va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata sau a mandatului postal pe e-mail, la comenzi@solarisfarm.ro sau prin fax la 0374.094.884. Comanda va fi expediata dupa confirmarea platii, respectiv intrarea banilor in contul nostru.

Daca ati platit printr-un serviciu de online banking, va rugam sa ne trimiteti datele prin e-mail la comenzi@solarisfarm.ro. 

 

Vezi lista de produse

Cos de Cumparaturi
0
Produse in cosul de cumparaturi
Pret Total 0 RON
Comanda telefonic
Abonare la Newsletter
Top 5 Categorii
Informatii Adiacente
Suport clienti
Comenzi telefonice +4.021.224.04.00
Comenzi si livrare